Primaire Lateraal Sclerose

PLS is een aandoening van de centrale motorische neuronen

Aanmelden

Vul de velden en een of meerdere selectievakjes in,
plaats de cursor onder het veld bericht en de knop VERZENDEN verschijnt, klik voor verzenden!


Nieuws

Vakantie

Dagtrip

Ambassadeur


Waarom aanmelden

Een van de doelstellingen van de Stichting PLS is, naamsbekendheid van de aandoening PLS! Wil je als PLS patiënt hier aan mee werken door b.v. voorlichting te geven op scholen die de studierichting zorg in hun pakket hebben. Of bij andere verenigingen/instanties die het verhaal over de aandoening PLS belangrijk vinden om hierover kennis te nemen.
Dat kan! Aanmelden via het formulier.


De film PLS in beeld als ondersteuning gebruiken aangevuld met jouw ervaringen, over brengen naar de aanwezigen. De Stichting PLS wil dan samen met jou zoeken naar een begeleider in jouw regio/provincie die als ondersteuner aanwezig is en op momenten waar nodig is jouw verhaal over kan nemen indien de beperkingen even niet toe laten om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Indien je zelf al een begeleider of manterzorger hebt die deze taak op zich wil nemen, juichen wij dit alleen maar toe.


Wil je in de toekomst nieuws ontvangen over de ontwikkelingen omtrent onderzoek naar PLS, mogelijkheden voor een dag/week vakantie met professionele begeleiding, of wil je ambassadeur worden, vul dan het formulier in. Klik op de knop verzenden die oplicht onder het veld Bericht/Opmerking. Wij nemen z.s.m. contact met je op indien dit nodig is. Jouw e-mailadres wordt niet aan derden doorgegeven.